Politica de confidențialitate

Această Politică de Confidențialitate descrie modul în care colectăm, utilizăm, protejăm și dezvăluim informațiile cu caracter personal pe site-ul nostru. Respectăm confidențialitatea ta și suntem angajați să protejăm și să respectăm drepturile tale privind confidențialitatea datelor tale personale.

Colectarea Informațiilor

Atunci când utilizezi site-ul nostru, este posibil să ne furnizezi anumite informații cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon etc. Aceste informații sunt colectate doar atunci când le furnizezi voluntar prin intermediul formularelor noastre de contact sau de înregistrare. De asemenea, putem colecta informații despre activitatea ta pe site-ul nostru prin utilizarea unor tehnologii precum cookie-uri.

Utilizarea Informațiilor

Informațiile cu caracter personal pe care le colectăm sunt utilizate în principal pentru a îți furniza serviciile și produsele solicitate, pentru a-ți oferi suport și asistență clienți și pentru a îmbunătăți experiența ta pe site-ul nostru. Putem utiliza informațiile tale pentru a te contacta în legătură cu oferte, actualizări sau noutăți relevante referitoare la serviciile noastre.

Protecția Informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile tale cu caracter personal și să luăm măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, utilizarea abuzivă, divulgarea sau distrugerea acestora. Punem în aplicare protocoale și proceduri de securitate pentru a proteja datele tale și colaborăm cu furnizorii de servicii de încredere pentru a asigura protecția informațiilor.

Divulgarea Informațiilor

Nu dezvăluim informațiile tale cu caracter personal către terți în afara scopurilor prevăzute în această Politică de Confidențialitate, cu excepția cazurilor în care suntem obligați să o facem prin lege sau în conformitate cu cerințele legale. Putem dezvălui informațiile tale către furnizori de servicii terți care ne ajută în operarea și gestionarea site-ului nostru, dar numai în măsura necesară pentru a-ți furniza serviciile solicitate.

Accesul și Actualizarea Informațiilor Tale

Ai dreptul de a solicita accesul, actualizarea, corectarea sau ștergerea informațiilor tale cu caracter personal pe care le deținem. Dacă dorești să exerciți aceste drepturi sau ai întrebări suplimentare referitoare la informațiile tale personale, te rugăm să ne contactezi utilizând detaliile de contact furnizate mai jos.

Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza această Politică de Confidențialitate în orice moment, pentru a reflecta schimbările în practicile noastre privind confidențialitatea și pentru a fi în conformitate cu cerințele legale. Te încurajăm să verifici această pagină periodic pentru a fi la curent cu orice modificări. Utilizarea continuă a site-ului nostru după publicarea modificărilor reprezintă acceptarea ta a acestor modificări.

Contact

Dacă ai întrebări, nelămuriri sau solicitări cu privire la această Politică de Confidențialitate sau la informațiile tale personale, te rugăm să ne contactezi utilizând detaliile de contact furnizate mai jos.

Ne luăm angajamentul de a răspunde prompt și de a rezolva orice preocupări referitoare la protecția datelor tale personale.