Utilizare

Bine ai venit pe site-ul nostru! Această pagină descrie termenii și condițiile de utilizare a acestui site. Prin accesarea și utilizarea acestui site, ești de acord să respecți și să accepți toate termenii și condițiile prezentate în continuare. Te rugăm să citești cu atenție aceste informații.

Drepturi de proprietate intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului acestui site, inclusiv texte, imagini, grafică, design, logo-uri, iconițe, clipuri audio și video, sunt deținute de noi sau de titularii noștri de licență și sunt protejate de legile privind drepturile de autor și alte legi aplicabile. Nicio parte din conținutul acestui site nu poate fi reprodusă, distribuită, copiată, modificată sau utilizată în alt scop fără acordul nostru scris.

Utilizarea site-ului

Ai dreptul de a accesa și utiliza acest site doar în scopuri legale și în conformitate cu termenii și condițiile prezentate aici. Nu ai voie să utilizezi acest site într-un mod care ar putea afecta negativ funcționarea acestuia, să intervină sau să accesezi fără autorizație părți ale site-ului, să încarci sau să distribui conținut ilegal sau ofensator sau să perturbi în vreun fel activitatea normală a acestui site.

Informații personale

Atunci când utilizezi acest site, este posibil să ne furnizezi anumite informații personale, cum ar fi adresa de e-mail sau numărul de telefon. Preocuparea noastră principală este protejarea confidențialității și securității informațiilor tale personale. Te rugăm să consulți politica noastră de confidențialitate pentru a înțelege cum colectăm, utilizăm și protejăm informațiile tale personale.

Conținutul site-ului

Conținutul acestui site este oferit doar în scopuri informative. Ne străduim să furnizăm informații precise și actualizate, însă nu putem garanta că toate informațiile de pe acest site sunt complete, corecte și actualizate în permanență. Utilizarea oricărei informații de pe acest site se face pe propriul tău risc. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru eventualele pierderi sau daune suferite în urma utilizării informațiilor de pe acest site.

Link-uri către alte site-uri

Acest site poate conține link-uri către alte site-uri web care nu sunt deținute sau controlate de noi. Nu avem control asupra conținutului, politicii de confidențialitate sau securității acestor site-uri și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru acestea. Accesarea și utilizarea altor site-uri web se face pe propriul tău risc și în conformitate cu termenii și condițiile acestora.

Modificări ale termenilor și condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment termenii și condițiile de utilizare a acestui site. Orice modificare va fi afișată pe această pagină și va intra în vigoare imediat după publicarea sa. Continuarea utilizării site-ului după modificarea termenilor și condițiilor reprezintă acceptarea ta a acestor modificări.

Contact

Dacă ai întrebări, nelămuriri sau solicitări cu privire la utilizarea acestui site, te rugăm să ne contactezi utilizând detaliile de contact furnizate pe pagina de contact a site-ului.